Ingredienser
- 5 ss honning
- 1 egg
- 2 ss sukker
- 5 ss rapsolje (kaldpresset selvfølgelig)
- 350 g kjøpt kornblanding med rosiner
Fremgangsmåte
- Smelt honning forsiktig og bland den med sukker, olje, egg og kornblanding.
- Smør en ca 18 cm bred og 28 cm lang form, og trykk miksen utover
- Stek den i ovnen på 160 grader i 30-35 min.
- La den bli kald, før du skjærer den opp i passelige stykker og pakker dem i alminiumsfolie eller glattpack. Gir 12 stk.
Næringsinnhold per bar
182 kcal, 24 g karbohydrater, 4 g protein, 8 g fett.
Fettinnholdet kan minskes ved å f eks erstatt oljen med eggehvitter. Tenk bare på kokosmakroner.
Digget jeg den?
Den henger ikke like godt sammen som Maxime’s™ sine, men innpakket i glattpack eller aleminium funker det veldig bra. Spiste en etter spinning idag, og følte virkelig at kreftene kom tilbake.
Kilde: Overskudd – kokebok for deg som trener (Kagge forlag)
Denne artikkelen ble først publisert på Gerhard Slettens blog